Hjælp til WordPress

wordpress-hjælp

WordPress er et af de førende content management systemer, også i Danmark, derfor tilbyder jeg blandt andet:

Førstehjælp til WordPress

Er databasen gået ned? Virker noget ikke som det skal, måske efter en update eller med det theme du lige har installeret?

Kontakt mig og vi kigger på det. Hvis du skriver en mail, ringer jeg tilbage og vi får det ordnet hurtigst muligt

Generel hjælp og tilpasning

Jeg tilføjer, fjerner eller modificerer lige som du vil have det. Der er utrolig mange resourcer og themes (designs) færdiggjort til dig på nettet, men hvis der lige er en detalje, eller noget der skal bygges om, så kan jeg. Skal du til at starte et nyt fantastisk projekt, kan jeg også stå for kodnings og webmaster delen af det.

Hvorfor kan jeg hjælpe med WordPress?

Fordi jeg er erfaren i programmering, både med og uden WordPress, og kører flere og flere sider med WordPress. Mit første plugin er også offentliggjort. Lige nu læser jeg Web Development i Odense og har startet min egen virksomhed op.

WordPress hjælp i Odense

Hvis du bor i Odense, kommer jeg også gerne forbi en dag efter universitetet!

Kontakt

eller send en mail direkte til mig.

Pris

Jeg kan give dig tal, når jeg ved had du mangler 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *