Søgemaskineoptimering

Hvad er Søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering er en værktøjskasse for at gøre dit indhold mere synligt på Google, Bing og andre søgemaskiner.
Mere synligt betyder at de kommer højere op på siden med søgeresultater. Ofte forkortelsen SEO bliver brugt til at beskrive det, den oprindelige term er Search Engine Optimization.

Hjælp med søgemaskineoptimering

Jeg hjælper med at optimere din side, fra blog til webshop. Indhold er nøglen til at få flere læsere eller kunder. Den gyldne regel i SEO er Content is King, som jeg kun kan sige ja til.
Hvis du gerne vil højere op i søgeresultaterne til bestemte søgeforspørgsler eller keywords, så skriv en mail.

Søgemaskineoptimering i Odense

Hvis du bor i Odense kan jeg sikkert smutte forbi en dag efter universitetet, ellers ville jeg foretrække et møde på Skype eller lignende først, for at se hvilke skridt ville være smart at tage med lige præcis din side.

Hvorfor Søgemaskineoptimere?

At optimere betyder du får flere besøgende. God optimering betyder at du får de besøgende du vil have som kunder eller læsere. Vigtigst er ikke flest besøgende, men flest mulig besøgende som rent faktisk har brug for dig eller din side, som så spreder den eller selv bliver til din kunde.

Hvad koster søgemaskineoptimering/SEO?

Inden et pristilbud skal jeg kende din side og de begreber du gerne vil have mere trafik på. Efter vores første møde eller mailkontakt kan jeg give dig et pristilbud.

Kontakt

eller send en mail direkte til mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *